Már okosvécén is játszható a Skyrim: Very Special Edition

2018. július 04.
8.7811
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még ma sem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk a Bethesda egyik legnagyobb E3-as bejelentésén, avagy a Skyrim: Very Special Edition-ön, melynek az érdekessége az volt, hogy egyfajta lapozgatós, szövegelős kalandként vált játszhatóvá az Amazon Alexa okoshangszórón.

Ez már önmagában is egy hihetetlenül beteg ötlet, azonban sikerült tovább fokozni, lévén a Redditen ráébredtek a rajongók arra, hogy az Alexa-támogatás miatt gyakorlatilag a Kohler 6 ezer dolláros okosvécéjén, a Numi-n is lehetőségünk nyílik használni a Skyrim kérdéses változatát, a toalett ugyanis az automatikus nyílás, öblítés, fűthető ülőke, beépített bidé és éjszakai fény mellett még az Amazon okos segédjét is támogatja.

Ebből rakták össze a rajongók, hogy gyakorlatilag a közel 2 millió forintba kerülő Numi okosvécén a reggeli - vagy délutáni, esti, kinek mi - nagydolog közben akár még a Skyrim: Very Special Edition-ben is kalandozhatunk. Azért ez elég beteg, de majd ha videónk is lesz róla, az még betegebb lesz...

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem hiszem hogy vannak ekkora állatok!

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na ez az ami rettentesen beteg!!!

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Oké, ez ***** jó!
Mármint az okos WC és nem az hogy lehet tolni rajta egy játékot. Bár nekem az okos virágcserép eddig a tényleges befutó, remélem nemsokára lesz ilyen holmim.

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Vr támogatással lenne teljes az élmény..

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljasony1515 profiljaMarduk profilja