Már meg is cáfolta a Microsoft az új Fable és Perfect Dark pletykákat

2020. június 28.
12.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ma reggel jött a hír, hogy két olyan Twitter profilt talált a The Verge egyik szerkesztője, amelyek közül az egyik Microsoft email címhez van hozzárendelve, a másikat pedig bekövette egy Microsoft alkalmazott, ami alapján nagyon gyorsan egyértelművé vált, hogy nem a rajongók műve.
 

Az Xbox divízió egyik első embere, Aaron Greenberg máris megcáfolta a #szituációt, ugyanis egy tweet formájában reagált Warren posztjára. Elmondása alapján tudja, hogy mindenki éhes a hírekre, de elnézést kér, amiért sokakban reményt keltett ez az infómorzsa.


Greenberg szerint ezek a fiókok évek óta inaktívak, és ez egy általános gyakorlat arra nézve, hogy biztosítsák a közösségi médiában az IP-jaikat. A Fable kapcsán nehezen hinnénk, hogy nem kerül bejelentésre a júliusi eventen, viszont a Perfect Darkról simán elképzelhető, hogy tényleg nem formálódik a Microsoft égisze alatt, főleg nem a The Initiative kezei között, de meglátjuk, mit hoz a jövő.
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem is értem, miért nem készülnek ezek a játékok. Fable a minimum lenne.

válasz erre

muki

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Csak gratulálni tudok. Végre lennének címek amikre vár a nép, azt is kukázzák. Bravó Microsoft, menetelsz tovább a halálba...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hát ez gyors volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja