Már legalább egymilliárd dollár vesztesége van a CD Projekt RED alapítóinak a Cyberpunk 2077 indítása miatt

2020. december 17.
40.9481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a megjelenés után mindenféle rekordról hallhattunk a Cyberpunk 2077 kapcsán, azonban úgy tűnik, hogy hiába ömlik az egyik oldalról a pénz, ha a másikon bődületes tempóval csordogál kifelé.
 

A Bloomberg jelentése szerint ugyanis a játék hibái és problémás bevezetése eddig több mint egymilliárd dollárjába került a CD Projekt RED alapítóinak, miután az elmúlt hét folyamán a vállalat részvényei brutális zuhanásba kezdtek, mely nyilván megtépázta egy kicsit az alapítók vagyonát.

A helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy a készítők elismerték a hibájukat, és nekiláttak a játékosok kártalanításának, ami ismét kifejezetten nagy költségeket emészthet majd fel, tehát egyelőre várnánk még azzal, hogy sikertörténetnek nevezzük a játékot.
6 hozzászólás

DitroID

11 hónapja, 6 napja

Kicsit sajnálom a fejlesztő csapatot. Rengeteg energiát és pénzt fektettek bele. Ugye itt az volt a baj hogy szerettek volna valami ujjat mutatni és nagyon sok dolgot bele gyömöszöltek. Ugye 7 éve osszedobtak egy trailert ami mindenkit lázba hozott. Innentől kezdve a felhasználók mint kiéhezett hiénak úgy várták a cyberpunk öt. Nah ez idő alatt hányszor írták át, modeleztek a dolgokat. Rá kellett húzni az újabbnál újabb motorokat. Volt egy megjelenés dátum amit halasztani kellett ugyanúgy a bugok miatt. A befektetoknek kezdett elegük lenni.. Ki kellett adniuk.. Várható volt. Kellett volna meg egy év kB. Hiába a Witcher a CD PROJECT RED nem egy RockStar games akinek elegendő kiadni egy kiegészítőt a gta hoz meg a Red dead redemption 2 hoz oszt el vannak. Nem kell itt fikázni a srácokat idő kell nekik és javítják. A történet meg úgy egészében rendben van. Pcn patch után csak néha néha lehet bele botlani bugokba.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 6 napja

Jajj.

válasz erre

zender

11 hónapja, 6 napja

Az bizony már érezhető pénz.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 6 napja

Hát ez ***** nagy biznisz volt akkor!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 6 napja

Az igen. Gondolom erre azért nem számítottak. Hiába a rekord bevétel, ha a másik csövön ömlik ki a vagyon.

válasz erre

muki

11 hónapja, 6 napja

Azta*****!

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profilja