Már közel 100 millió leszállított példánynál jár a GTA 5

2018. augusztus 03.
1.8351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Take Two aktuális pénzügyi jelentéséből - mely az első negyedévet taglalja - kiderült, hogy a kiadó továbbra is szárnyal, az óriási sikereket pedig leginkább még mindig a GTA 5-nek és az NBA 2K-sorozatnak köszönhetik.

Megtudtuk ugyanis, hogy december óta újabb 10 millió példány ment el a GTA 5-ből, amivel a játékból már közel 100 millió darabot szállítottak le világszerte, de ténylegesen ennyi még nem ment el belőle, ám ettől sem járunk messze, noha a pontos eredményeket a Rockstar bizonyára majd nagy csinnadrattával jelenti be, ha aktuális lesz.

A GTA 5 mellett a Take Two másik nagy sikerterméke az NBA 2K-sorozat, hiszen a kiadó elárulta, hogy az NBA 2K18-ból 10 millió példányt szállítottak le, mely minden idők legjobb eladásait produkáló sportjátéka lett ezzel, a teljes franchise pedig világszerte már 80 milliós példányszámokat dönget.

Bár a számok egészen elképesztőek, Strauss Zelnick szerint a 2019-es pénzügyi esztendő mégis szolidan indult számukra, mely kijelentés hátterében leginkább az áll, hogy október 26-án robbannak majd a kasszák, lévén ekkor érkezik a Red Dead Redemption 2, de többek között az NBA 2K19 is felsorakozott már a háttérben.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 18 napja

Amilyen jó a játékosoknak a nagy eladás, annyira rossz is most már. Jó, mert 100%, hogy lesz folytatása a sorozatnak. Rossz, mert amíg ilyen jók az eladások, minek jöjjön a folytatás.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

Az igen!
Így tényleg nem fogják a folytatást egy darabig kiadni.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nem véletlenül ****nak a folytatásra. wtf smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja