Már kipróbálható az Unravel

2016. február 04.
3.7471
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgált az Electronic Arts csapata, akik ma bejelentették, hogy PC-n és Xbox One-on is elérhetővé tették az év egyik legjobban várt platformerének kipróbálható változatát.

Az Unravel magyarul mindenki számára kipróbálhatóvá vált, aki előfizetője az EA Access vagy az Origin Access szolgáltatásnak, így a két rendszer tagjai 10 órás időkorláttal akárhányszor végigjátszhatják majd az alkotás első két pályáját.

Az Unravel végleges változata egyébiránt öt nap múlva, avagy február 9-én érkezik majd, méghozzá PC és Xbox One mellett természetesen PS4-re is.
5 hozzászólás

sarakrael

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Komolyan gondolkodom az Origin Accessen mert egész jó árazása van, de ez a kétszeres korlátozás engem kicsit zavar. Most akkor vagy időkorláttal játszhassuk a játékot, vagy pedig kapjunk egy 2 pályás demót. Amúgy ez azért is gyanús, mert az Originen van több Game Timeos játék, ahol időkorláttal kipróbálhatunk játékokat, de ott nincs pályabeli megkötés(mondjuk egy multiplayer játéknál nem is lenne könnyű), ezért nekem az az erős gyanúm, hogy ezt a játékot oda-vissza végig lehet majd vinni 10 óra alatt.

válasz erre

tommyka023

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Egy rohadt demo-t miért nem próbálhat ki mindenki? Ez nagy szemétség... Gratulálok EA!

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Akkor én kihagyom, de annyira nem is zavar.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nehogy mindenki megkapja ám, még a demo-val is kedvezzünk valakinek. Megint szép volt EA.

válasz erre

kpal

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ezt várom , jó lesz nagy tv-n

válasz erre
Unravel
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaBuddy profiljaGonzo profiljaRyutheStaR profiljakylx profiljagery1113 profiljamovi profiljagokuvsvegita profilja