Már kézzel fogható a The Last Guardian!

2016. november 09.
5.4971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen kimondani és még leírni is, de a The Last Guardian közel egy évtized után végre kikerült a gyártósorokról - legalábbis az első tesztpéldányok -, így a játék végre kézzel fogható, megérinthető, szagolgatható, nyalogatható és a többi.

Persze mindez a földi halandók számára egyelőre még nem opció, ellenben amint az alábbi felvételen is látható, egy illetékes fejlesztő már a kezébe vehette az első tesztverziót, amivel kijelenthető, hogy a The Last Guardian végre kézzel fogható formában is létezik, illetve december 7-én mindenki számára elérhető lesz.

Hogy ez mégis milyen óriási dolog, azt talán azok érzik csak át igazán, akik már a PlayStation 3 megjelenése óta várnak arra, hogy a kezükben tarthassák a Team ICO legújabb művét.


The Last Guardian közel egy évtized után végre kikerült a gyártósorokról - legalábbis az első tesztpéldányok -, így a játék végre kézzel fogható, megérinthető, szagolgatható, nyalogatható és a többi.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 8 napja

Ki akarja a lemezt (vagy a tokot) nyalogatni? röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 8 napja

Annyit már tudunk, hogy a borító megfordítható lesz. Bosszantó, hogy nem voltak képesek még a PS3 idején kiadni. Milyen jót játszottam volna vele. Most játszom az ICO-t, egész jó kis játék, csak a fogyatékos kiscsaj nagyon idegesítő benne.

válasz erre

Gólem

8 éve, 8 napja

De félek hogy nagyon **** lesz! röhögő smiley

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja