Már kétmillió példány kelt el az It Takes Two-ból

2021. június 17.
25.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az It Takes Two folyamatosan bizonyítja, hogy igenis van még igény a jópofa családi játékokra a piacon, lévén az It Takes Two bár egy meredek váltás volt az A Way Out után, azonban Josef Fares egy esszenciális kooperatív élményt tett le az asztalra.

Az eladási mutatókon meg is látszik ennek a böjtje, mivel a Hazelight Studios a Twitter fiókján adott hírt róla, hogy meglett egy újabb mérföldkő, és már 2 milliós példányszámban kelt el a játék. Természetesen a csapat roppant hálás mindenkinek, aki elősegítette őket ebben az eredményben, azonban van egy olyan sanda gyanúnk, hogy még messze van a vége a sikerszériának.

Nem utolsó sorban az Electronic Arts-nak is óriási presztízs ez, lévén ők adták ki Fares alkotását, és bizony üdítően hat egy ilyen visszafogott, kellemes kis program a portfóliójukban.

It Takes Two folyamatosan bizonyítja, hogy igenis van még igény a jópofa családi játékokra a piacon, lévén az It Takes Two bár egy meredek váltás volt az A Way Out után, azonban Josef Fares egy esszenciális kooperatív élményt tett le az asztalra.'>
3 hozzászólás

Gólem

3 éve, 6 napja

Nem csoda. Jó játék.

válasz erre

muki

3 éve, 6 napja

Nekem még mindig kimaradt! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 6 napja

Mert egész egyszerűen jó játék. mosolygó smiley

válasz erre
It Takes Two
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja