Már készül az új Battlefield-játék!

2017. július 28.
3.4591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Andrew Wilson, az Electronic Arts vezére az aktuális pénzügyi jelentés prezentálását követően egészen nyíltan kiteregette a cég lapjait a jövőt illetően, ezáltal kiderült, hogy 12 játék is készül a kiadó berkein belül, amelyek Frostbite motort használnak.

A 12 játékról bár konkrét részleteket nem kaptunk, ellenben az EA első embere annyit elmondott, hogy ebben a tucatnyi címben benne van a Bioware-féle Anthem, a Visceral Games régóta várt Star Wars-játéka, a közelgő világbajnokságra koncentráló FIFA-játék, valamint a Battlefield franchise soron következő epizódja is.

Merthogy Wilson szerint már javában készül a Battlefield 1 folytatása, noha céljuk, hogy a régi címeik mellett új IP-kkel is megtöltsék a boltok polcait. Blake Jorgensen ehhez annyit tett hozzá, hogy személy szerint kiemelné a Motive Studio-t, ahol Jade Raymond, az Assassin's Creed alkotója vezeti a munkát egy új játékon, és személy szerint a múlt hónapban már látta, hogy mi készülődik Montreálban, amit röviden és tömören egy csodálatos újdonságként írt le.
5 hozzászólás

totyak

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ezek a nagy fejlesztőgárdák már azelőtt elkezdik fejleszteni az új epizódot, mielőtt az aktuálisat kiadnák. Nincs ebben semmi titok és nem is meglepő. Ezek a játékok több évig készülnek, időben neki kell állni.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Új játékokra kéne gyúrni leginkább. És nem egyre.

válasz erre

Tuttu13

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

kpal írta:
Az új AC kell BF meg érdeks lesz hogy mit találnak ki.
Nem AC, csak az alkotója vezeti a munkát egy friss címnél.
Remelem az új bf 2vh-ba játszódik majd. Ott talán több lehetőség lesz! A BF1 nekem annyira nem adja... :/
Odébb lesz ez még azért szerintem! A dx12 és az AMD fícsőreiben bízva jól optimalizált játékokat várok. Lassan beérik mind!

válasz erre

Vidoros

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem meglepő. Az lett volna meglepő ha ezek nem készülnek!

válasz erre

kpal

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Az új AC kell BF meg érdeks lesz hogy mit találnak ki.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt