Már jövőre új Nintendo Switch modell érkezik?

2018. október 04.
2.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák láttak napvilágot a Nintendo Switch jövőjéről, miután ugyanis alaposan lelassultak a közelmúltban a konzol eladásai, a japánok állítólag a háttérben már megkezdték a tárgyalásokat egy frissített megjelenésű és teljesítményű gépről.

A hírt a The Wall Street Journal szivárogtatta ki a Nintendóhoz közeli forrásokra hivatkozva, és mint megtudtuk, egy sokkal vékonyabb, jobb üzemidővel rendelkező és erősebb hardver van születőben, aminek az alapját egy az okostelefonokban is alkalmazott LCD kijelzőre építenék, mely nemcsak szebb megjelenést és fényerőt, hanem jobb energiafelhasználást is kínál kisebb helyigény mellett.

Ha minden a tervek szerint alakul, az új Nintendo Switch talán már jövőre a boltok polcaira kerül, méghozzá az eddigi modellekkel ápolt teljes kompatibilitással, az elhangzottakhoz mérten bizonyára több újdonsággal.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 2 hónapja és 25 napja

Én sem látom értelmét, hiszen most nagyon leálltak a játékokkal.
Akkor most minek egy új konzol ha az előzőre se nagyon jön játék.

válasz erre

totyak

2 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nem látom értelmét. Annyira erősre nem fogják fejleszteni, mint mondjuk most egy PS4, mert nincs értelme, erre a konzolra nem a grafika miatt vesznek játékot az emberek. A lépést meg nem tartják a másik kettővel, mert azok is nemsokára jönnek egy új generációval, ami megint köröket ver a Nintendo-ra. De ők soha nem is akartak a másikakkal versenyezni.

válasz erre

Tommy

2 éve, 2 hónapja és 25 napja

Simán esélyes.

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem lenne meglepő mondjuk. Gondolom most már lépést akar tartani a többiekkel.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profiljarDAVE profiljaManiac profilja