Már jövőre megjelenhet a Dark Souls alkotóinak új játéka

2017. december 08.
11.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A From Software csapata a The Game Awards 2017 részeként mutatta be az első teaser trailert legújabb alkotásáról, amiről még mindig nem tudni semmit sem, de úgy tűnik, hogy nem kell rá hosszú-hosszú éveket várnunk.

Yasuhiro Kitao, a From Software egyik kommunikációs menedzsere ugyanis a Twitteren egy árulkodó bejegyzést tett közzé alig néhány órával ezelőtt, amiből kiderült, hogy a játékról több részletet is megtudhatunk az elkövetkezendő 12 hónapban.

Hogy miért pont 12 hónapos ciklust emelt ki Kitao? Ez az, ami sokak szerint árulkodó lehet, lévén ez alapján úgy véljük, hogy talán egy éven belül nemcsak mindent megtudhatunk a játékról, hanem jövő ilyenkor már a megjelenésnek is örülhetünk majd.
Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Izgalmasan hangzik, még ha nem is vagyok képes megállapítani hogy milyen játék lesz ez!

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nagyon beteg de jöhet.

válasz erre

totyak

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Őszintén nem tudom mit látok a videóban. Talán valami középkori kínzóeszköz lehet, véres is, illetve a háttérben ázsiai írásjelek. Aki ebből rájön mi lesz, szóljon!

válasz erre

zender

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Várjuk!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaitalianman profiljatotyak profiljaiPet profilja