Már idén megjelenhet az Amazon játék-streamelős platformja, a Project Tempo

2020. április 03.
6.3361
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Amazon játék-streamelős platformjáról már érkeztek pletykák korábban, azonban egyre biztosabb, hogy hamarosan a gyakorlatban is látni fogjuk ezt, lévén arról szólnak az egyes csatornák, hogy még idén elrajtol a felület korai változata.

A New York Times úgy tudja, hogy az Amazon óriási anyagi befektetéssel vág neki a Project Tempo névre hallgató platformnak, konkrétan arról szól a fáma, hogy ez lesz a cég legnagyobb invesztálása a szórakoztatóiparban. Ugyanakkor arról is említést tesz a forrás, hogy 2021-re csúszhat a korai változat debütálása.

Az Amazon fejlesztőstúdiói már elő is rukkolnak most májusban az első játékaikkal egyébiránt, egyrészt a Crucible néven futó többjátékos lövöldéjükkel, másrészt pedig a New World névre hallgató, akció-RPG műfajban megfogant MMO-jukkal.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 4 napja

Ez lesz a cég legnagyobb invesztálása a szórakoztatóiparban és emellett ez lesz a legnagyobb buktájuk is. Előttük már számtalan próbálkozás volt, lásd legutóbb Stadia és azok sem jöttek be, de azért ők is bepróbálkoznak. Őszintén, szerintem igény sincs erre. Fusson szépen a játék az én saját gépemen, konzolomon, ne függjek semmi külső körülménytől, az a tuti.

válasz erre

muki

2 hónapja, 5 napja

Nvidia sajátja a legjobb ebben szerintem.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 5 napja

Nem értem miért csinálnak még egyet.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 5 napja

Minek... millió van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja