Már holnap leállhat a Marvel Heroes, mert a Gazillion kirúgta összes emberét

2017. november 23.
14.1851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Marvel Heroes kapcsán eddig is tudtuk, hogy a Disney és a Gazillion együttműködésének megszakadása miatt a játék sajnos bezárja kapuit, amiről korábban úgy hírlett, hogy legalább az év végéig kihúzza.

A Massively OP magazin azonban több belsős forrásra hivatkozva most aggasztó híreket hozott nyilvánosságra a történtekről, lévén úgy hírlik, hogy a rajongóknak nem lesz idejük még elbúcsúzni sem a Marvel Heroes-tól, a játék szervereit ugyanis még holnap, azaz november 24-én leállítják.

Ennek az oka állítólag az, hogy a Gazillion csapata egy nappal Hálaadás előtt, azaz tegnap az összes munkatársát kirúgta, sőt mi több, a fejlesztők még végkielégítést sem kaptak, így senki sincs, aki tovább pátyolgassa a játékot. Az illetékesek egyelőre nem kívánták kommentálni az elhangzottakat!
Marvel Heroes kapcsán eddig is tudtuk, hogy a Disney és a Gazillion együttműködésének megszakadása miatt a játék sajnos bezárja kapuit, amiről korábban úgy hírlett, hogy legalább az év végéig kihúzza.'>
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Annyi előnye van a dolognak, hogy a játékosoknak legalább nincs ideje bánkódni, hogy bezár a bazár, mert holnap már vége is.

válasz erre

1000feri

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem ők az egyetlenek,akik a mai világban így járnak.

válasz erre

Hentes

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Basszus. szomorú smiley A játékért is kár, a csapat még azért csak talál magának helyet és nem hiszem hogy olyan rosszul lettek volna fizetve hogy ne legyen tartalékuk...

válasz erre

Tommy

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Hát az kellemetlen! meglepett smiley

válasz erre

kylx

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem lesz kellemes a hálaadás ezeknek az embereknek, ha tényleg minden igaz...

válasz erre
Marvel Heroes
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja