Már eSport-hoz készített ruházatot is lehet vásárolni

2017. január 25.
3.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az eSport világszinten egyre nagyobb üzlet, hiszen egyre több versenyt rendeznek egyre több játékból, melyeken sok csapat verseng az egyre nagyobb pénzdíjakért, amit világszerte akár milliók néznek élőben.

A játékosoknak szánt perifériák kapcsán sokszor merül fel a "lehúzás", hiszen könnyű mindenre ráragasztani a "gamer" jelzőt, szerencsére azonban a legtöbb termék valamiben mégiscsak jobb, mint a teljesen átlagos társai. Valami hasonló a helyzet a KontrolFreek újdonságaival is, mely egy új irányt indíthat el az eSport és a kiegészítők kapcsán.

A vállalat ugyanis bemutatta a "Performance Gaming Wear" névre hallgató eSport ruhakollekcióját, mely jelenleg egy rövidnadrágból és egy pulóverből áll. A 36 és 66 dolláros ruhák nedvesség-elvezető anyagból készült részeket is kaptak, amelyek segítenek a játékosok tenyereit szárazon tartani.

Mindemellett a kényelem és a funkcionalitás is fontos szerepet kapott, mely a pulóvernél jobban megmutatkozik. Praktikus nagy zsebeket és extra nagy kapucnit kapott, hogy a headset is felférjen a fejre.
4 hozzászólás

kpal

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Én lehet kitalálom az eSport ennivalókat és energiaitalt

válasz erre

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

4K-ban +23FPS-t lesz képes eredményezni, ha viseljük.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Gamer ruha, ez is megérkeztt. Nagyon jó, mert legalább lesz hova ragasztani a szponzorok logoját.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

A pulcsinál pl. egész jó hogy figyeltek arra hogy a fejhallgató is elférjen.
Engem is sokszor zavar hogy nem fér el egyszerre a fejhallgató és a kapucni mert utóbbi túl kicsi... ilyenkor azzal orvosolom hogy a kapucnira veszem fel a fejest, de az meg ront a hangminőségen.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja