Már egy hónapja védi a Denuvo az Assassin's Creed Origins-t

2017. november 27.
13.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a kalózok így is, úgy is feltörik, a Denuvo azért kitartóan próbálkozik azzal, hogy folyamatosan újabb megoldásokat dolgozzon ki ahhoz, hogy minél tovább maradhasson feltöretlenül egy-egy videojáték.

Ez néha nem sikerül a csapatnak, máskor azonban igen, így most például már egy teljes hónapja annak, hogy a Denuvo megvédi a kalózoktól az Assassin's Creed Origins-t, az ausztriai vállalat ugyanis annyira megújította a programot, hogy megtörése ismét nagy fejtörést okoz a kalózoknak.

Sőt mi több, az Assassin's Creed Origins mellett időközben olyan játékok is a védelme alá kerültek, mint a Star Wars Battlefront 2 vagy a Need for Speed Payback, de a Sonic Forces és az Injustice 2 is az új Denuvo védő szárnyait élvezhetik.
6 hozzászólás

RyutheStaR

2 éve, 20 napja

1hónapja már kint van? Hogy telik az idő... Amúgy egész jól bírja, de ha feltörik akkor kb megint ****t se fog érni vagy fél évig.

válasz erre

totyak

2 éve, 20 napja

Én nem hiszek benne, hogy bármilyen védelem növelné az eladásokat, de ha a kiadók így jobban érzik magukat, fizessenek érte.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 20 napja

Na akkor sikeresen változtattak a recepten!
Maradjon is így!

válasz erre

Direktor

2 éve, 21 napja

Megtapsolhatják magukat, ez szép eredmény.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 21 napja

Ez már rekord!

válasz erre

drift3r91

2 éve, 21 napja

Wow! Kár hogy a játékok ára nem annak függvényében változik hogy ki hol él. Azért egy magyar átlagcsalád porontya ritkábban kap 20ezres játékokat mint egy gazdag országé, de ennek ellenére szurkolok hogy ne törjék fel. Bár ez a torrentpalántáknál kb a konzol felé viszi majd a mérleget. Mert akkor már nem lesz az h PC-n csak a hardverér kell fizetni és közbe veri magát a 150ezres konfigjára amin tolja a lowon futtatott torrentezett sz*rjait. A denuvónál csak abban bizok hogy a gépigényt nem röpteti feljebb. Volt rá példa hogy egy játék jobban futott miután lekerült róla a véldelem.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaiPet profiljaPajti24 profiljawazko profiljagery1113 profiljaMarduk profilja