Már az Xbox 360 eladásait is sikerült lenyomnia a PS4-nek

2018. december 10.
10.4201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az előző generáció konzoljai között nehéz lett volna egyértelmű győztest hirdetni, de azért több tekintetben is az Xbox 360 állhatott a dobogó élére, azonban ezt a rekordot most a PS4-nek sikerült keresztbe lenyelnie.

Bár a VGChartz nem a legmegbízhatóbb forrás - azonban a valós eladási számok ismeretében spekulációjuk egészen hihetőnek tűnik -, értesüléseik szerint azonban a PS4 sikere olyan jelentős lett, hogy már most sikerült lenyomnia az Xbox 360 teljes életciklusa során produkált eredményeket.

A lap konkrét számokat is közölt, ezáltal úgy tudják, hogy a PS4 már most 86,15 millió példánynál jár, míg az Xbox 360-ból szőröstől-bőröstől 85,80 millió darab kelt el korábban.

Érdekesség, hogy a VGChartz a szoftvereladások terén is összemérte a két masinát, így kiderült, hogy PS4-en a GTA 5-ből ment el a legtöbb - 18,77 millió darab -, azonban az Xbox 360 esetében a Kinect Adventures győzedelmeskedett 22,10 millió példánnyal.
5 hozzászólás

totyak

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ilyen hírek olvasásakor merül fel bennem a kérdés, hogy minek is az új generáció. Szinte semmilyen grafikai fejlődést nem tudnak már elérni, hiába tesznek a konzoljukba 2x olyan hardvert, mint most. Jelenleg nagyjából a tetején vagyunk annak, amit meg tudnak jeleníteni (szerintem). Eladások terén meg nagyon megy még mindig a PS4.

válasz erre

muki

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Hát ennyi. röhögő smiley Már várom a hírt hogy a két generációt összesen is elverte! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Az de durva! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Mindent elpicsáz. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 9 hónapja és 4 napja

Hát hátha a következő generáció nem lesz ilyen egyoldalú. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja