Már az Overwatch hivatalos blogján is felbukkant Doomfist

2017. július 05.
2.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre biztosabb, hogy Doomfist lehet az Overwatch soron következő hőse, akinek neve nemrégiben az Overwatch hivatalos blogján is felbukkant, méghozzá a jól megszokott formában, a Times of Numbani által közölt fiktív hír részeként.

Ebből kiderült, hogy a minap megtámadtak egy kimagasló védelmi rendszerrel rendelkező börtönt annak érdekében, hogy kiszabadítsák Akande Ogundimu-t, avagy ismertebb nevén Doomfist-et, aki mintegy három hónapja lehet hűvösön, köszönhetően a Numbani repülőtéri támadásnak, ahol Ogundimu ugyebár visszaszerezte a Doomfist fegyvert.

A fenti eseményeket akkor ismerhettük meg, amikor a Blizzard bevezette Orisát az Overwatch harcosai közé, egyszóval mind a beszámoló, mind a háttérsztori adott, a kiszabadítással pedig alátámasztásra került az is, hogy Doomfist miként bukkanhat fel a játékban. Most már csak a hivatalos bejelentést kell megvárnunk!
Overwatch soron következő hőse, akinek neve nemrégiben az Overwatch hivatalos blogján is felbukkant, méghozzá a jól megszokott formában, a Times of Numbani által közölt fiktív hír részeként.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Eredetileg lehet nem is lett volna ilyen karakter, csak annyira felkapták, meg olyan sok találgatás volt körülötte, hogy inkább berakják.

válasz erre

zender

7 éve, 4 hónapja és 20 napja

Nyílt titok. mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 20 napja

Kíváncsi leszek rá, bár én amennyire jól játszok inkább csak támogatom a csapatot Merci-vel. röhögő smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja