Már áprilisban befuthat a Mafia III?

2016. január 07.
2.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Felemelő és egyben meglepő hírek érkeztek nemrégiben arról, hogy sokkal előbb beroboghat majd hozzánk a Mafia III, mint azt korábban vártuk.
 

Noha hivatalos bejelentésünk egyelőre még nincs, ellenben több webáruház, így az Amazon, a Best Buy és a GameStop is egyszerre módosították a játék adatlapját, ahol felbukkant, hogy a Mafia III várhatóan április 26-án kerülhet majd fel a boltok polcaira.

Ne feledjétek, a hír egyelőre még csak pletyka - pláne mert egy keddi nap, és itt Európában általában péntekenként jelennek meg játékok -, de kiindulópontnak, amerikai dátumnak, valamint kezdetnek azért nem is rossz.
6 hozzászólás

totyak

2 éve, 10 napja

Várom szeretettel. Nekem ez már csak címében Mafia, érzésben nem, de azért egy jó kis akciójáték még lehet. Csak azzal a debil főhőssel nem vagyok kibékülve. Úgy megy, mint egy tank, semmi finomság, semmi eleganci nincs benne.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 10 napja

Nekem mind1 mikor jön az előzőekkel nem játszottam, de max a 2t vagyok hajlandó pótolni még steamen vettem akcióba őket. Csak minőségi legyen és ennyi elég.

válasz erre

marco

2 éve, 10 napja

WarriorAutobot írta:
Szerintem ez túl korai, nagyon erősen a kamu dátumra hajaz.
Ekkora véletlen hogy három ilyen nagy bolt egyszerre? Háááát... Persze csak spekuláció de ez akkor is eléggé biztosnak tűnik. Főleg az Amazon utóbbi időben szereplését alapul véve. Mindent kikotyogtak.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 10 napja

Szerintem ez túl korai, nagyon erősen a kamu dátumra hajaz.

válasz erre

muki

2 éve, 10 napja

Báááámmmtssss!!!! Ez nagyon közel van, várós!

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 10 napja

Az már nincs is olyan messze, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar viszontláthatjuk a polcokon... Ősznél előbb pedig nem is számítottam volna rá.

válasz erre
Mafia III
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Louie profiljateferenc profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaGargameth profiljaWillThaWheel profiljagery1113 profiljafighterlaci profilja