Már a Tizen is megelőzte a BlackBerry OS-t

2015. november 06.
3.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok kapcsán szinte mindig előkerül, hogy milyen rendszert futtatnak az adott készülékek, a rendszerek között pedig óriási a különbség.
 

Az Google által dédelgetett Android mellett szinte mindig az Apple által fejlesztett iOS áll, ám akad még néhány rendszer, mely értékelhető piaci részesedéssel rendelkezik. Korábban a BlackBerry volt a legnépszerűbb okostelefongyártó, mára pedig óriási zuhanás után a sor végén kullognak, ez pedig a rendszerükre is igaz. Az új BlackBerry okostelefonok megjelenésével az BlackBerry OS 10 is megérkezett, mely a szakértők szerint egy remek rendszer, ugyanakkor a készülékek és az eladások hiányában nem túl népszerű.

Nemrég a Samsung által dédelgetett Tizen is megelőzte a kanadai gyártót, mely nem túl meglepő, hiszen a Samsung egyre több készülékénél alkalmazza ezt a rendszert. Ezek a készülékek általában az olcsóbb megoldások közé tartoznak, a Tizen pedig egyre fejlettebb, így sajnos csak idő kérdése volt a helycsere. A Tizen ezzel a Windows Phone mögött a 4. helyet foglalja el, míg a BB 10 az 5. helyre csúszott vissza.
6 hozzászólás

Paint

2 éve, 7 hónapja és 26 napja

Hát a BB-nek össze kell dobina egy hatásos marketing kamányt, ami megnövelné a BB teledonok eladását, mert különben mennek a süllyesztőbe...

válasz erre

marco

2 éve, 7 hónapja és 27 napja

WarriorAutobot írta:
Nekem még a BB rendszere sokkal jobban bejön mit mondjuk a Tizen.
De ez egyéni vélemény.
Nekem is. A BB10 jelenleg is a legjobb mobilos oprendszer. Csak a cég képviselői maximum takarítónak lennének jók. Itthon legalábbis. Inkompetens idiot a hazai "képviselő". Gondolom, máshol sem válogatták meg jobban ezeket.

A marketingbüdzsé minimalizálásának és a szakértelem hiányának pedig ez az eredménye. A csőd.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nekem még a BB rendszere sokkal jobban bejön mit mondjuk a Tizen.
De ez egyéni vélemény.

válasz erre

kpal

2 éve, 7 hónapja és 27 napja

Kezdenek fel jönni többi platformok Win-el együtt.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 7 hónapja és 27 napja

Azét ez csalóka. A Tizen nem csak telefonra érhető el, hanem több okoseszközre. Valamint egyetlen olcsó és csak indiában elérhető telefonon lehet kapni.

válasz erre

totyak

2 éve, 7 hónapja és 27 napja

A magam részéről nem igazán kedvelem az egy gyártós rendszereket. Azoknál nem érzem a lehetőségeket, hogy bármit megtehetek. Biztosan legközelebb is vagy Droid, vagy Win10 telefont veszek.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaturatur profiljaManiac profiljaHellblade profilja