Már a The Division 2 privát bétájában is lesz bőven tartalom

2019. január 30.
8.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft nem aprózza el a The Division februári privát bétáját, ugyanis most egy videó formájában megmutatták a közönségnek, hogy milyen tartalom is várja a felhasználókat, és bizony lesz tennivaló.

Már most látszik, hogy a stúdió nagyon erősen rágyúrt az endgame vonalra, hiszen a privát bétában is több olyan tartalomba belevethetjük magunkat, amik majd csak a játék végeztével lesznek lényegesek.

Élből lesz két teljes értékű sztori misszió, ezekre egyaránt benevezhetünk normal és hard nehézségi fokozatokon is. Emellett nyúzhatunk öt darab melléktevékenységet, kipróbálhatjuk magunkat az újradolgozott Dark Zone-ok egyikében, végezetül pedig a hagyományos PvP mód is vár ránk - ez esetben a Conflict és a Skirmish meccstípusok fogadnak majd minket. Három endgame specializációt is letesztelhetünk, és egy Invaded néven futó bevetésre is beugorhatunk.

Február 7-10-ig tart az őrület, az előrendelőknek biztos helye van a programban, de EZEN A LINKEN akár regisztrálni is lehet, ez esetben sorsolás alapján dől el, kik kerülnek be.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Reichert Viktor

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Megyarositás lesz benne?

válasz erre

Vidoros

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nagyon elmegy ez is online irányba, az az érzésem... wtf smiley

válasz erre

zender

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Remélem jó lesz, elkezdtem az utóbbi időben nagyon várni. mosolygó smiley

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja