Már a Sony is Crash Bandicoot-ot keresi...

2016. február 08.
3.3441
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy a Sony csapata a háttérben már utasítást adott a Naughty Dog csapatának, hogy az Uncharted 4 után - vagy éppen mellette - feltámasszák a legendás Crash Bandicoot kalandjait.

Történt ugyanis, hogy a PlayStation csapatának közel-keleti szárnya egy érdekes Twitter-üzenetet hozott nyilvánosságra, amelyben arabul azt írták, hogy a mellékelt képen a legkeresettebb személyt láthatjuk.

Hogy ki volt a képen? Természetesen maga Crash, méghozzá egy "Wanted" felirat társaságában - szintén arabul -, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan valami történni fog a kis vörös kedvenc kapcsán. Talán idén megtörténik a régóta áhított nagy visszatérés?


6 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 3 hete

Miért pont az arab PS részleg szellőztetné meg a dolgot? Általában az ilyen fantázia beindító kis híreknek amúgy is az szokott a vége lenni, hogy valami csalódástkeltő bejelentéssel állnak elő. Ne legyen igazam.

válasz erre

ColeCollins

3 hónapja, 3 hete

Örülnék neki, de szerintem csak valami Easter Egg vicc lesz az Uncharted 4-ben.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem nagyon játszottam vele, de lehet hiba volt, hát majd kiderül hogy ez mi lesz.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ami jó annak kell legyen utódja .

válasz erre

zender

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

De jó lenne egy új Crash játék uhh. Imádtam.

válasz erre

Paint

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Soha nem Crashoztam, de nekem mindig is nagyon tetszett a játék. Talán valahol megszerzem valamelyik részt az öreg PS1-emre.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

strogg profiljaAngryKnight profiljaMarduk profiljaPaint profiljaElisorne profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaSunyi78 profiljaManiac profiljaBvektor profilja