Már a PUBG-ba is bekerült a pingelési szisztéma

2019. június 30.
5.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint azt észrevehettétek, manapság egyre kevesebb érdemi hír érkezik a battle royale játékok mezsgyéjéről, nem véletlenül - eme műfaj aranykorán már túl vagyunk, amik pedig fennmaradtak, azok körül sincs túlzottan sok forradalmi innováció.

Az Apex Legends pingelési szisztémája amilyen egyszerű volt anno, legalább annyira számított újítónak a battle royale műfajban, éppen ezért volt egy kicsit mókás, amikor szinte azon nyomban lenyúlta a funkciót a Fortnite, most pedig a PUBG is beújított egy hasonló lehetőséget.

Ezzel jócskán leegyszerűsödik a játékmenet, bár tény, hogy amikor egy ilyen jól működő játékmechanikáról van szó, akkor nem szégyen, ha átemelik. Az aktuális frissítés ezenfelül egy új fegyvert, a Desert Eagle-t is integrálta a játékba, sőt mi több, korábban még nem látott jármű is érkezett, no meg most már megkapaszkodhatunk a párkányokon, ami szintén egy üdítő plusz.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Mordorer írta:
Azt se tudom miről van szó!
Még az Apex-be jött be és nagyon tetszett mindenkinek és ezért a többi BR játék is átveszi tőlük.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Azt se tudom miről van szó!

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
7.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaShade profiljamarco profiljaWickedSick profiljaGamePlay profiljagery1113 profiljafantis6 profilja