Már a megjelenés havában 2 millió Switch fogyhat a Nintendo szerint

2016. október 26.
3.6651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo a legfrissebb pénzügyi jelentés mellett nyilvánosságra hozta a Nintendo Switch-csel kapcsolatos számításait is, aminek köszönhetően Tatsumi Kimishima bejelentette, hogy nagyon komoly indulást várnak a masinától.

A CEO ugyanis azt reméli, hogy már a megjelenés havában legalább 2 millió konzol kerül leszállításra, ami bizonyára nem jelenti azt, hogy ez mind rögtön el is kel, de ehhez igazítják majd cégen belül a kezdőkészleteket.

Érdekesség, hogy a japánok a Nintendo Switch-et sem szeretnék veszteséggel árulni, de megígérték, hogy ennek ellenére is figyelembe veszik majd a rajongók igényeit az árcédula meghatározásakor.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 22 napja

Az a baj hogy jelenleg a Zelda játékon kívül meg 1-2 multiplatform címen van rá más játék is mert ez így elég szegényes.

válasz erre

totyak

8 éve, 22 napja

Lehet, hogy nincs igazam, de én azt sem hiszem el, hogy másik gyártók veszteséggel árulták volna a konzoljukat. Gazdaságilag nem reális. Persze lehet arra számítani és nyilván ha történt ilyesmi, akkor úgy is volt, hogy a játékok olyan jól mennek majd, hogy az kipótolja a veszteségeket, de erre a Switch a szerintem szegényes kezdő játékkészletével nem bazírozhat.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 23 napja

Egyáltalán nem lehetetlen.

válasz erre

muki

8 éve, 23 napja

Hát... Sok sikert nekik.

válasz erre

nefaria

8 éve, 23 napja

Merész elképzelés de voltak már több tízmilliós eladásaik konzolból, tehát nem elrugaszkodott elképzelés.

válasz erre

csirkee

8 éve, 23 napja

Az egészen szép szám.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja