Már a küszöbön várakoznak az Intel Kaby Lake processzorok

2016. december 23.
4.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ünnepi szezonban bizonyára nagyon sokan kapnak valamilyen hardvert a számítógépükbe vagy éppen egy teljesen új konfigurációt, ugyanakkor ez most lehet, hogy nem éppen a legjobb karácsonyi ajándék.

2017 eleje ugyanis nagyon pörgősnek ígérkezik a számítógépes hardverek piacán, hiszen januárban debütálnak az Intel Kaby Lake processzorok és az új chipkészletekre épülő alaplapok. Őket követhetik az AMD fejlesztései, tehát az árakban és a kínálatban is komolyabb átrendezés várható a következő néhány hónapban.

Az Intel állítólag már rengeteg újdonságot le is gyártott és rajtra készen tárol, méghozzá a nemrég kiszivárgott dobozokban. A dobozok sok mindent nem tesznek hozzá az eddigi információkhoz és a külső kapcsán sem újított a technológiai óriás.

Az látszik, hogy kiemelték az Intel HD Graphics 630-as grafikus egységet, illetve a Core i5 és Core i7 modellek dobozán ott virít a "For a Great VR Experience" szlogen is, ami a manapság felkapott VR vonalat lovagolja meg.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 5 hónapja és 10 napja

Na ez jó lesz ha a korábbiak már olcsóbbak lesznek.

válasz erre

totyak

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Hentes írta:
Nem értem, már van Kaby Lake hónapok óta.
Gondolom bővül a család pár taggal. Elég kevés Kaby Lake processzor van egyelőre.

válasz erre

Hentes

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Nem értem, már van Kaby Lake hónapok óta.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

3 éve, 5 hónapja és 11 napja

Kíváncsi leszek mit megy majd az IGP. 530-al elég jól elvoltam amig nem jött meg a 980Ti-m anno.Alkalmi játékosoknak tökéletes cucc ment minden ha be volt állítva.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaBvektor profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaconexke profiljasony1515 profilja