Már a Fortnite-tal e-sportolva is lehetünk ösztöndíjasok egy amerikai egyetemen

2018. április 23.
3.4021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy Amerikában mennyire előrébb járnak az e-sportok megítélésével, mint felénk, azt nagyszerűen megmutatja, hogy több egyetemen is lehetőségük van a diákoknak arra, hogy e-sportolóként kerüljenek be ösztöndíjas képzésekre.

Korábban már a Counter-Strike, a League of Legends és az Overwatch e-sportolói között is számtalan olyant találtunk, aki e-sportolóként ösztöndíjjal jutott be egy egyetemre, azonban most a Fortnite: Battle Royale is felírta magát a térképre, lévén az Ashland University bejelentette, hogy már az Epic Games alkotásának e-sportolói is bátran jelentkezhetnek hozzájuk ösztöndíjas képzésekre.

Ennek az oka nem más, minthogy az egyetem szeretne az őszi szemeszterre felállítani egy Fortnite csapatot, ezáltal négy olyan főt vesznek fel akár 4000 dolláros ösztöndíjjal is az intézménybe, aki elég ügyes ahhoz, hogy versenyeken is megállja a helyét, melyek az egyes egyetemek között szintén egyre népszerűbbnek tekinthetők.
7 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Brutális... de remélem ez még nem ment fel a rendes sportolás alól!

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez már nevetséges.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Én ezeket kinézném a csoportból. Lehet, hogy amúgy jó fej emberkék és nem ők tehetnek majd róla, hogy adódott egy ilyen lehetőség, de azért vicc, hogy okos, jól tanuló diákok nem jutnak be egyetemre, vagy igazi sportteljesítménnyel nem kap valaki ösztöndíjat, ilyen képtelenségekre meg adnak.

válasz erre

bekecs

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ehh, kicsit átlépte az esport az ésszerű határokat...

válasz erre

rDAVE

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jó hír a bölcsészeknek, hogy most már nem őket fogják cikizni.

válasz erre

Hentes

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez valami vicc?

válasz erre

muki

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szánalmas.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljakylx profiljawazko profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja