Már 95 millió példánynál jár a GTA 5

2018. május 17.
3.4441
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra is megállíthatatlannak tűnnek a GTA 5 eladásai, a Rockstar alkotása ugyanis hiába jelent meg még az előző generációban, a jelek szerint a kurrens generációt is teljesen kiszolgálja majd, hiszen eladásai lassan meghaladják a 100 milliós határt.

A Take Two ugyanis aktuális pénzügyi jelentésében kiemelte, hogy március 31-ig bezárólag több mint 95 millió példányt küldtek a boltok polcaira a GTA 5-ből, ezáltal a játékból február óta - amikor a 90 milliós határról írtunk nektek - további 5 milliót passzolt el a kiadó.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha minden így folytatódik tovább, akkor a GTA 5 már a nyáron átlépheti a 100 milliós mérföldkövet, amit alaposan elősegít, hogy mostanság jelent meg a népszerű nyitott világú akciójáték legújabb kiadása, a GTA 5 Premium Online Edition.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez igen!
Szép teljesítmény!

válasz erre

totyak

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az ilyen hírek nagyon megnyugtatóak számomra, mert ez biztosítja, hogy nem fogják egyhamar abbahagyni a sorozatot. Annyi csak a bánatom, hogy nagyon sokat kell várni két epizód között és nekem nem igazán jön be ez az online felé tolódás.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

OMG de durván nyomják!

válasz erre

zender

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

De kemény! Nem is emlékszem hasonlóan sikeres játékra. Jó, most nem a Tetrisre meg a Pacmanre gondolok.

válasz erre

Hellblade

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát igen..Ez azért olyan játék,hogy aki most kezdi ezt a műfajt is elsők között ajánlják neki hogy "ezt azért próbáld ki"..kér hogy az offline része nem kapott semmilyen kiegészítőt,és rövid..

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Durva. Én is időről időre előveszem és csapatok vele.

válasz erre
Grand Theft Auto V
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja