Már 84 millió Nintendo Switch kelt el

2021. május 06.
32.0531
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Nintendo ma reggel bejelentette teljes éves pénzügyi eredményeit a 2021 március 31-ig tartó üzleti évre vonatkozóan, a jelentésből pedig kiderült, hogy a kérdéses financiális esztendő új rekordokat döntött a vállalatnál.

Az egész év bevétele 16,59 milliárd dollárt tett ki, ami óriási 34,4%-os növekedést jelent az előző pénzügyi évhez képest. Ez azonban nem egészen a Nintendo valaha volt legnagyobb bevétele, azonban ami ténylegesen rekordnak minősül, az a Nintendo működési összege, amely 6,04 milliárd dollárt tett ki az egész évben.

Ez a Nintendo valaha volt legnagyobb működési összege, ami 81,8% -kal haladja meg az előző évit. A szoftvereladások is figyelemreméltóan magasak, 587,12 millióval a konzol élettartama alatt, és csak 230,9 millióval a szóban forgó üzleti évben. Emellett ami még ropapnt mód fontos: a Switch átlépte a 84 milliós eladási mutatót.


5 hozzászólás

Xelosz

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem csodálom szuper kis konzol. mondjuk nálunk a családban elég erősen hozzá járult, hogy konzol gen vége volt és hardware fejlesztés se ment emberi áron így rászántuk magunk, hogy vegyünk egyet. És megérte egészen más világ más fajta játék élmény

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 napja

Brutál!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 4 napja

Elég szép szám.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 4 napja

Az azért elég durva!

válasz erre

Moby Dick

5 hónapja, 4 napja

Az nem egy rossz szám.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja