Már 75 játék támogatja a Tobii szemkövető technológiát

2017. június 11.
4.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Tobii neve itthon még bizonyára sokak számára egyáltalán nem ismerős, pedig a vállalat már jó ideje együttműködik néhány Magyarországon is népszerű gamer márkával azon, hogy a játékosok minél profibb visszajelzést kapjanak saját stílusokról.

A vállalat a technológia bevezetését főként az eSport-ra építette, hiszen ott lehet valós haszna annak, ha később ki tudjuk elemezni a saját stílusunkat és meg tudjuk figyelni a hibáinkat. Azóta már több év telt és és sokáig nem is nagyon lehetett hallani a vállalatról, nemrég azonban egy újabb jó hírrel jelentkeztek.

15 új címmel bővítették a támogatott játékok listáját, mellyel elérték a 75-öt, az új céljuk pedig az, hogy az év végére 100-nál tartsanak. A technológia külön Tobii kamerákkal is elérhető, de például jó pár Acer monitorba, MSI laptopba vagy Dell Alienware termékbe gyárilag beépítésre került, melyhez természetesen szoftveres támogatás is társul.

A 15 új játék közül a 7 Days to Die, Dungeons 2 és a The Forest hármas lehet a legismertebb. A szemünk követése és stílusunk vizsgálata mellett jó pár játékban olyan extrákat is kínál a technológia, mint például a szobában uralkodó fényviszonyokhoz igazított játékon belüli fényerő, tehát még bőven van potenciál a projektben.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 17 napja

Láttam erről egy videót múltkor. Tomb Raidert irányították így, egész érdekes volt.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 17 napja

Környezethez igazított játékon belüli fényerő?!?!
Ezzel megvettek kilóra! Csak az a baj hogy én szívesen vennék egy RealSense kamerát is meg egy normálisabb Webkamerát is, de 3 kamera már nem sok az asztalon? röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

7 éve, 4 hónapja és 17 napja

Bevallom egy héttel ezelőtt még azt se tudtam, hogy létezik ilyen, csak azután miután megláttam az új Acer Z1 tesztet. Eszméletlen jó cucc. Kompatibilitás miatt aggódtam kicsit de ezek szerint azzal se lesz baj.
Ahogy néztem az árát olyan bő 30ezer Ft. Kicsit sok, de ha az ember belegondol, hogy mennyibe kerül akármilyen másik gamer periféria ami csak kényelmet szolgál és egyáltalán nem lét szükség, annyira nem is sok, főleg, hogy ezt lehet akár munkára is használni (fontos szavak: kényelem! és lehet!).
Ha lenne rá keretem elgondolkodnék a beruházáson.

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Ez egy elég nagy marhaság! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Na erről még nem is hallottam idáig! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja