Már 6 millió példány kelt el a Cities: Skylines-ból

2019. március 11.
6.3591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A napokban ünnepelte megjelenésének negyedik évfordulóját a Cities: Skylines, aminek alkalmából a Paradox Interactive bejelentette, hogy a Colossal Order nagyszerű városépítős stratégiájából már 6 millió példány ment el világszerte.

Ebből csak tavaly 1 milliós példányszámmal tudott számolni a kiadó, ami kimagasló teljesítmény egy 2016-ban megjelent alkotáshoz mérten, de ami ennél is komolyabb, hogy a játékosok a premier óta már közel 17 millió napot, azaz több mint 46 ezer évet töltöttek el benne városépítéssel.

Ennyi idő alatt közel 40 millió város épült fel, több mint 2 millió pedig elérte a Megalopolis kitüntetést, és ezeken a településeken összesen - figyelni - 2,185,317,000,000 lakó telepedett meg. Érdekesség továbbá, hogy a játékban a kedvenc épület a szélturbina lett, a közösség pedig közel 180 ezer moddal dobta fel már most az alapokat.
Cities: Skylines, aminek alkalmából a Paradox Interactive bejelentette, hogy a Colossal Order nagyszerű városépítős stratégiájából már 6 millió példány ment el világszerte.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Jó játék, a kiegészítők nagyon sokat dobnak hozzá a játékhoz.
És ezt legalább fejlesztik nem mint a Simcity-t!

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 18 napja

Komoly eredmény! meglepett smiley

válasz erre
Cities: Skylines
10.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja