Már 500 ezer csalót tiltottak ki a Call of Duty: Warzone-ból

2021. május 16.
40.7571
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokakat eltántorít a Call of Duty: Warzone-tól, hogy hemzsegnek benne a csalók, azonban a fejlesztők lelkiismeretesen küzdenek velük, nem hagyják el olyan szinten a gyeplőt, mint mondjuk a Valve a Counter-Strike: Global Offensive esetében.
 

A Raven Software a Twitterén jelezte, hogy a legújabb banhullám keretein belül 30 ezer csalót dobtak ki a Call of Duty-játékokból egyszerre, ezzel pedig az összes kitiltott játékos száma elérte a félmilliós, azaz 500 ezres mutatót.

Persze ilyenkor mindig ott van az a szomorú kiskapu, hogy ezek a játékosok játszi könnyedséggel visszatérhetnek, így igazából csalómentes sosem lesz az élmény, de vitathatatlan, hogy becsülendő az a lelkesedés, amivel az alkotók küzdenek a csalók ellen.

4 hozzászólás

Grifid

7 hónapja, 1 hete

Nem játszom vele hidegen hagy, annyit azért elmondanék, hogy nem véletlenül vagyok cross platform ellenes.

válasz erre

januspannonius

7 hónapja, 1 hete

Az a baj tiltja, majd visszajön egy másik felhasználóval.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete

A másik szomorú dolog, amellett, hogy a csalók 5 perc alatt visszatérnek, hogy néha ártatlan játékosok is bekerülnek a bannoltak közé és szinte lehetetlen visszacsináltatni a dolgot.

Mai napig nem értem, hogy abban miért leli örömét valaki, ha csalással tud nyerni, vagy így elrontani mások játékát. ezek az emberek torz személyiségek véleményem szerint.

válasz erre

drift3r91

7 hónapja, 1 hete

Nyílván ér valamit a bann mikor elkurja több millió ember játékát és ráadásul ingyenes. Semmitérő patkányok ezek a codosok. 10 éve nem foglalkoznak csalókkal. Fake report persze mehet bárkire bármikor.

válasz erre
Call of Duty: Warzone
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja