Már 250 millió Call of Duty-játék fogyott világszerte

2016. január 15.
3.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb elképesztő számokkal lepett meg minket az Activision a mai napra virradóra, lévén kiderült, hogy a világon lassan már minden háztartásban lesz legalább egy Call of Duty-játék, a sorozat népszerűsége ugyanis töretlennek tekinthető.
 

Ebből kifolyólag nem annyira véletlen, hogy a Black Ops 3 megjelenésével Rob Kostich szerint világszerte már 250 millió példány fogyott el a sorozat egyes tagjaiból, amivel a franchise immáron hetedik éve Észak-Amerika legkelendőbb játékszériájának tekinthető.

A 250 millió példány természetesen a Call of Duty teljes életciklusa során mért adat, tehát még a legelső epizódok is beletartoznak, noha igazán nagy számokat inkább az utóbbi években tudott felmutatni a sorozat.
5 hozzászólás

drift3r91

2 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nekem megvan a Ghosts csalódás volt gépigénybe hiába megy maxon érzem rajta portolási nehézségeket, akkor jött ki mikor harangozták a nextgent. GTX 780 stabil 91 fps (az a limit) de HBAO effektel volt h droppolt a multi. És multiba nincs kutyaszőr effekt
A BO3 a 2. codom mondhatjátok h ugrabugra titanfall stb, nem az akinek van csapata és pro mint mi az igazán megszereti, csak látszik hogy kiöregedtünk olyan tekintetben, hogy cod 2be még nem a camp volt minden sarokba bár mindenhol előfordult de ebben nagyon sokan fogyatékok, nekem előny mert kiszedem őket, de látszik hogy fiatal sz*rok. CS:GO-t is kedvelem a versengő rendszert kezdem rühellni meg arra nincs csapat. nyertem 8at kikaptam egyet mert 3 oroszt rakott be hozzánk. rankom lejjebb ment lol és az se realisztikus+célzás zavaró hogy csak aug ssg meg wp be van rendes. nekem mai napig. ennek is megvan a tábora, de tényleg öregszünk. Nekem a battlefront olyan konnyunek tunik hihehetelen és az is és csapatelso vok csinalom amit kell de sokan nem és LOSE szal codba is ugyanez van meg mindenhol, lehetsz akarmilyen jo ha lehuz a csapat. ezekben a játékokban minden szátokba van rágva az az igazság most meg cod selejtezi PS4en érted oylan lowok h el se hiszed.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 13 napja

Én nem török meg, nálam nincs egy CoD sem. Nem hogy eredetiben, még letöltve sem.

válasz erre

Paint

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ennyire megszaporodtak a CoD zombik, és ki is tört az apokalipszis!!!!!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

Santonio írta:
250 millió légy nem tévedhet...
Hát... lehet ennyi selejt a földön.
(Tudom ez nagyon sz*mét beszólás volt, de na a CoD már eleve sz*r!)

válasz erre

Santonio

2 éve, 5 hónapja és 14 napja

250 millió légy nem tévedhet...

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHUNSacha profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljamarco profiljaNeurotic profilja