Már 200 millió dolláros bevételt generált világszerte a Sonic mozifilm

2020. február 26.
3.3361
Maniac profilja, adatai
Maniac
A rajongók többsége talán aprópénzben sem mert volna fogadni arra, hogy nagy sikerre viheti majd a Sonic mozifilm, azonban a gyakorlat megcáfolta az elméletet, lévén a Sega Sammy beszámolója szerint újabb mérföldkövet ért el az alkotás.
 

Mindössze 10 nappal a bemutató után ugyanis már több mint 210 millió dolláron állnak a Sonic film bevételei, ami nemcsak önmagában elképesztő teljesítmény, de rekordot is döntött a videojátékok alapján készült mozifilmek között.

Az eddigi csúcstartóként ismert Detektív Pikachu ugyanis 54 millió dollárt produkált 3 nap leforgása alatt, de Sonic simán rávert egy kört erre az 58 millió dolláros eredményével, ami különösen szép eredmény annak fényében, hogy Japánban, avagy a karakter őshazájában még be sem mutatták.
5 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezért nem kell adni az úgynevezett kritikusok véleményére, illetve pontozásaira. Mindenki el tudja szerintem dönteni, hogy neki mi kell és mi nem.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon meglepődtem ezen.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na oké, ezt nem hittem volna. Mondjuk egy Doom oké hogy **** de mégis valamivel jobb téma, vagy a Resident Evil.. De ez egy Sonic és nem is volt valami ügyesen felvezetve...

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Azta*****.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Gondolom ezt sokan nem hitték volna, én legalábbis biztos nem!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljanurbanu profiljamarco profilja