Már 20 millió eladott példánynál jár a The Witcher 3: Wild Hunt

2019. június 12.
4.4291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kezdünk szépen lassan visszabaktatni abba a korszakba, amikor a single player játékok ismét a piac prominens szereplőiként tetszelegnek, és ez nagyban köszönhető a CD Projekt Red munkájának, a The Witcher 3: Wild Huntnak is.

Nem elég, hogy lehengerelt mindenkit Riviai Geralt harmadik kalandja, de a játékostábor nem is volt rest meghálálni a szoftverbe feccölt munkát - konkrétan már 20 millió példányban kelt el a The Witcher 3: Wild Hunt! Érdekesség, hogy a komplett The Witcher-szériából 40 millió darabot értékesítettek, ami azt jelenti, hogy a harmadik felvonás képzi ennek az eredménynek a felét.

Ez a szám hamarosan ismét meg fog ugrani, lévén érkezik a Nintendo konzoljára is egy átirat, így nemsokára a Switch tulajok is átélhetik a kérdéses RPG nyújtotta csodás élményeket.
3 hozzászólás

havrillal

9 hónapja, 3 napja

Valamikor én is megveszem a Witcher 3-at (összes DLC-vel), meg akkor már az önálló Gwent játékot is, hogy teljese legyen a gyűjtemény

válasz erre

muki

9 hónapja, 3 napja

Az komoly eredmény!

válasz erre

totyak

9 hónapja, 4 napja

Őszintén szólva nem hiszem, hogy a Nintendos eladások nagyon megdobják ezt a 20 millát. Nintendo játékos nem az ilyen címekért vesz Nintendo konzolt.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaRobi022 profilja1000feri profiljadrift3r91 profilja