Már 15 millió játékossal rendelkezik a Neverwinter MMO

2017. április 29.
3.3701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miközben az egész világ a The Elder Scrolls Online-ra figyel, közben a Cryptic Studios csendben sikerre viszi a Dungeons & Dragons világán alapuló Neverwinter MMO-t, ami nemrégiben egy óriási mérföldkövet hagyott maga mögött.

A csapat ugyanis bejelentette, hogy a Neverwinter már világszerte 15 millió felhasználóval rendelkezik, ez a játékosszám pedig mintegy 110 országból jött össze, méghozzá 2013 óta, és természetesen a PC-n, PS4-en és Xbox One-on kalandozók egyaránt beletartoznak.

A Cryptic Studios egyébiránt annyira megörült ennek az eredménynek, hogy egy videóban mondtak köszönetet a rajongóknak, és megígérték, hogy a jövőben rengeteg új kalanddal szolgálnak még nekik.

6 hozzászólás

ValaMalDoran

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

2 évig toltam vele, nagyjából. Guildben jó móka, ugyanakkor elég lassú a fejlődés, aki nulláról indul. De mire valók a jó guild társak?! Én is segítettem nem egy emberkét felhúzni. Ez is egy cél lehet a játékban Jó érzéssel gondolok vissza rá.

válasz erre

Fakalap

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Az igen 15 millio !

válasz erre

rDAVE

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Mennyi volt aktív úgy az utóbbi negyed évben? Ez bizony 15 millió REGISZTRÁLT felhasználó. Persze az nem hangzana ilyen szépen, így marad a kamu szöveg, de nem ugyanaz 15 milliót bevonzani és 15 milliót megtartani.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Keményen tolják.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nagyon szép eredmény!

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Hát ez mondjuk akkor otthagyta a WoWot!

válasz erre
Neverwinter
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja