Már 100 millió játékossal büszkélkedhet a Hearthstone

2018. november 06.
1.3341
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard bejelentette, hogy teljes életciklusa során a Hearthstone játékosainak a száma meghaladta a 100 millió főt, ami annak ellenére is elképesztő eredmény, hogy egy ingyen letölthető kártyajátékról beszélünk.

Mint ismert, a Hearthstone eredetileg 2014-ben jelent meg PC-re és Mac-re, majd nem sokkal később mobilokra is napvilágot látott, időközben pedig a Blizzard folyamatosan gondoskodott a friss tartalmakról a különböző témájú kiegészítőkkel.

Hogy ebből a 100 millió játékosból pontosan mennyien vannak aktív felhasználók, az nem derült ki, de bizonyára éppen elegen ahhoz, hogy a Blizzard még tovább bővítse az alkotást, lévén december 4-én száguldhat be hozzá a Rastakhan's Rumble címre keresztelt bővítmény.

A 100 milliós mérföldkő miatt egyébiránt november 7. és november 11. között érdemes lesz bejelentkezni a játékba, hiszen csak ezért cserébe hat kártyacsomagot kapunk a The Boomsday Project kiegészítőhöz.
1 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 1 napja

Aztarohadt. Sokan kártyáznak.

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljasmadi1968 profiljaLaci721 profiljamarco profiljaHellblade profiljagery1113 profilja