Már 10 millió játékosa van a The Elder Scrolls Online-nak, szuper ajándékokkal ünnepelhetünk

2017. november 30.
13.3991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda bejelentette, hogy komoly mérföldkövet hagyott maga mögött a The Elder Scrolls Online, a kérdéses MMO ugyanis már 10 millió játékossal büszkélkedhet, aminek apropójából szuper ajándékokat álmodtak meg a fanoknak.

Itt van rögtön a 10 Million Stories dungeon event, mely ma indul és egészen december 6-ig várja a rajongókat, a véletlenszerűen generált dungeonok teljesítésével pedig Mysterious Rewards Box-ok várnak ránk, tele sok-sok ajándékkal, így találhatunk bennük kincses térképeket, javító készleteket, kristályokat, de a szerencsésebbek, akár új ruhákat, peteket és mountokat is.

Sőt mi több, a dobozkákban jackpot nyeremények is lehetnek, ha pedig minden egyes nap teljesítjük ezeket a küldetéseket, részt veszünk majd egy sorsoláson, aminek részeként akár még a PAX East 2018-ra is nyerhetünk jegyeket.

Ebben az egy teljes hetet felölelő periódusban ráadásul a The Elder Scrolls Online teljesen ingyen játszható PC-n és PS4-en is - Xbox One-on nem -, így amennyiben akarjuk, nemcsak a játékot élvezhetjük majd, hanem a kérdéses dungeon kihívásokat is.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Elder Scrolls Online, a kérdéses MMO ugyanis már 10 millió játékossal büszkélkedhet, aminek apropójából szuper ajándékokat álmodtak meg a fanoknak.'>
nincs még hozzászólás

The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja