Már 1 millió konzolos csatlakozott a Star Trek Online-hoz

2016. október 30.
3.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cryptic Studios hivatalos bejelentései szerint igencsak népszerű a konzolosok körében is a PC-re már 2010-ben megjelent Star Trek Online, amely soha nem hódított meg óriási tömegeket, akiket viszont igen, azok hűségesen kitartottak mellette jóban és rosszban egyaránt.

Sőt mi több, a legfrissebb hírek szerint kijelenthető, hogy nem csak PC-n szeretik nagyon ezt a különleges sci-fi MMO-t, hanem konzolokon is, lévén miután a múlt hónapban PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhetővé vált a Star Trek Online, több mint 1 millió új rajongó csatlakozott a kalandokhoz.

Ennek megfelelően a készítők egy infógrafikát is készítettek nekünk, amiből kiderült többek között, hogy az emberek jelentős része, közel 70 százalékuk a Starfleet frakció mellett indította kalandját, és míg 20 százalékuk a Klingonokat választotta, a Romulanok csak a jelenlegi réteg 12 százalékát teszik ki.

Ha további érdekes részletekre vagy kíváncsi a Star Trek Online konzolos sikereiről, így például a PS4-es és az Xbox One-os változatok legnépszerűbb hajóiról, csak böngészd át az alábbi statisztikákat.

Már 1 millió konzolos csatlakozott a Star Trek Online-hoz - 2. kép


Már 1 millió konzolos csatlakozott a Star Trek Online-hoz - 3. kép


Már 1 millió konzolos csatlakozott a Star Trek Online-hoz - 4. kép

3 hozzászólás

totyak

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Látom pc-re is van, de őszintén szólva nem is tudtam róla. Igaz, nem is érdekelne. Viszont, ha az 1 millió konzoljátékosnak ennyire örülnek, akkor úgy sejtem, hogy elég rétegjáték és az 1 millió már nagy szó.

válasz erre

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ki kéne már próbálnom. Jó játék lehet.

válasz erre

Hentes

4 éve, 7 hónapja és 7 napja

Én pedig még rá sem néztem.

válasz erre
Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja