Manhunt 2: Jövő héttől PC-n is

2009. november 01.
3.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Augusztus végén még hivatalosan meg nem erősített hírként bukkant fel, hogy érkezik a Manhunt folytatása személyi számítógépekre is, most pedig már ott tartunk, hogy csak pár nap választ el minket a megjelenésétől.

A Rockstar csapata a szokásosnál többet ült a PC-s verzión, ugyanis PS2-re, Wii-re és PSP-re szinte pontosan két évvel ezelőtt, 2007. október 29-én látott napvilágot az erőszakos jelenetekkel alaposan dúsított alkotás. A brutalitása miatt folytonos támadásoknak volt kitéve a Manhunt 2, több országban is betiltották, végül a Rockstar úgy döntött, hogy finomít kicsit rajta, és AO (adult only, 18+) besorolás helyett a valamivel finomabb M (mature, 17+) kategóriában küldi versenypályára.

Ehhez kapcsolódik a PC-s változat pozitívuma, ugyanis jelen esetben a cenzúrázatlan, eredeti tartalmakkal operáló kódsorokat "égetik lemezre", azaz a késésért cserébe több belsőséget szállítanak a kiéhezett játékosoknak. A Manhunt 2 kizárólag digitális letöltés útján lesz beszerezhető, méghozzá november 6-tól. Egyelőre csak a Direct2Drive amerikai részlegének katalógusában tűnt fel a produktum, mellette pedig a 29,95 dolláros cédula szerepel, azaz nem a tripla A-s játékok mezőnyében indul az árát tekintve sem. Kérdéses, hogy a fejlesztők javítottak-e valamit a konzolos verziók alaposan idejétmúlt grafikáján. Erről eddig nem kaptunk semmilyen információt, az azonban biztos, hogy a 3D monitorok támogatása beépítésre került.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 10 napja

COOL!

válasz erre

Shade

11 éve, 8 hónapja és 17 napja

Van Manhunt 2? O.o

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja