Ma lehet jelentkezni utoljára a King of Kings 3 záró bétájára

2010. július 22.
2.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Aki ki szeretné próbálni a King of Kings 3 című MMORPG-ot, annak nincs oka aggodalomra, ugyanis ma még lehet jelentkezni a záró béta tesztre.

A Gamingo kiadó hivatalosan is közzé tette a felhasználók számára, hogy ma van az utolsó alkalom arra, hogy kipróbálhassák a jelentkezők a programot, mindezt pedig éjfélig tehetik meg. A 3D-s fantáziavilágban számos érdekes és izgalmas küldetés, kihívás és mini játék biztosítja a felhasználók felhőtlen szórakozását.

A produktumban számos pet, mount, azaz házi kedvenc, vagy hátas közül válogathatnak a felhasználók. A riválisaink ellen PVP-csaták-ban vagy RvR-módban harcolhatunk, a klántagok pedig saját királyságot alapíthatnak és kiépíthetik a saját városukat is, melyet a teljes felügyeletük alá vonhatnak. Az épületek számát és típusát kedvünk szerint alakíthatjuk, viszont arra oda kell figyelnünk, hogy a lakosok elégedettek legyenek. Az ellenség akármikor megtámadhatja a régiónkat, de természetesen mi is bármikor indíthatunk támadást az ellenfeleink ellen. A King of Kings 3 több, mint 180 szintet tartalmaz, a cél pedig az, hogy mi legyünk minden idők leghíresebb és leghatalmasabb királyai. A záró béta tesztre a szoftver hivatalos weboldalán lehet jelentkezni: King of Kings 3


Ma lehet jelentkezni utoljára a King of Kings 3 záró bétájára - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ja és new world realm

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 25 napja

Én regisztráltam nekem tetszik Csaba a nevem a játékban

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaTotosama profiljaVaPe profiljagery1113 profiljac0m1n65un profiljaWickedSick profilja