Májusig kell várnunk a Conan Exiles érkezésére, de legalább gyűjtői kiadás is lesz

2017. december 12.
11.6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül nem indult valami simán a Funcom által megalkotott Conan Exiles története, a korai változat ugyanis inkább taszította, mint vonzotta a rajongókat, de a készítők az elmúlt hónapokban gatyába rázták magukat, így lassan el is készülhet a végeredmény.

Olyannyira, hogy a Funcom bejelentette a Conan Exiles végleges változatának megjelenési dátumát, így megtudtuk, hogy a játék 2018. május 8-án roboghat majd be közénk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, sőt aki szeretné, az gyűjtői kiadásban egyaránt beszerezheti magának a csomagot.

Májusig kell várnunk a Conan Exiles érkezésére, de legalább gyűjtői kiadás is lesz - 2. kép

A Conan Exiles Limited Collector's Edition legnagyobb attrakciója a játék mellett a 15 centis Conan szobor lesz, ami mellett zenei CD-t, művészeti könyvet, digitális és kézzel fogható képregényeket, egy nyomtatott térképet, in-game kardot és egy digitális szerepjátékos könyvet is tartogat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Számomra kérdéses, hogy van-e ez annyira érdekes és nagy rajongói táborral bíró játék, hogy gyűjtői kiadás kelljen belőle. Egyébként én a térképet stílusosan valami bőrnek látszó szövetdarabra nyomtam volna, jobban passzolna a kor szelleméhez.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Ehhh, ha ennyi ideig húzzák, legalább nézne ki normálisan.

válasz erre
Conan Exiles
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljawazko profiljahamzai profiljagokuvsvegita profiljamarco profiljaHellblade profilja