Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió

2009. március 30.
1.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A System 3 tavaly elkeseredetten mesélt balszerencséjükről, amely gátat szabott a Ferrari Challenge játékukhoz fabrikált bővítő tartalom megjelentetésének.

Állításuk szerint licensz problémákba ütköztek, bár küzdöttek érte, nem sok esélyt láttak arra, hogy a csomag egy szép napon mégis megjelenik. Pedig meg fog, jelenlegi állás szerint még májusban. Sikerült kihúzniuk a gödörből a szekeret, és úgy fest, végre zöld utat kaptak.

A bővítőcsomagban öt új Ferrari modell várja a rajtkockára állást, pályákból pedig egy darab kerülhet a kerekeink alá, méghozzá sokak nagy kedvence, a németországi Nürburgring. A májusi megjelenés egyelőre csak az európai régiót illeti biztosan, a többi territóriumban való érkezése még az eldöntendő, bejelentendő kategóriában sorakozik.

A csomagban kap helyet a 430 Scuderia, az 599 GTB Fiorano, a 612 Scaglietti Sessanta, a 330 P4 és a legendás Enzo is. Az árszabás nem tisztázott dolog, ám ha minden igaz, külön-külön, vagy akár egy csomagban is hozzáférhetünk majd a kívánt tartalomhoz.

A pontos dátum kérdése szintén nem ismert, ezzel még adósak maradtak nekünk. Semmi vész, majd pótolják utólag. Amennyiben trófea vadász vagy, azokból is begyűjthetsz néhányat, jönnek újak, reméljük, hogy ezúttal semmi sem állja útját az expanziónak.


Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió - 2. kép


Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió - 3. kép


Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió - 4. kép


Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió - 5. kép


Májusban érkezhet a tavalyról megmaradt Ferrari Challenge expanzió - 6. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja