Májusban lesz esedékes a TERA európai indulása

2012. január 19.
2.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Frogster csapata végre hivatalosan is megerősítette, hogy a béták elindulását követően egészen májusig kell várniuk az európai rajongóknak arra, hogy betölthessék a TERA végleges változatát.

A cég ugyanis egy hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy míg a tengerentúlon május első napján, addig az öreg kontinensen május 3-tól lesznek elérhetők a TERA kliensei, méghozzá a legtöbb digitális disztribúciós felületen, az alkotás ugyanis fizikai adathordozón várhatóan nem jelenik meg.

A játékkal kapcsolatban már korábban is tudtuk, hogy tavasszal lesz esedékes a megjelenése, ám ennél közelebbit egészen a mai napig nem kaptunk a premierről. A játékhoz kapcsolódó érdekesség, hogy ezekben a percekben is zajlanak a béta tesztek, amelyekre továbbra is lehet jelentkezni bárkinek, kivéve abban az esetben, ha Dél-Koreából származunk, lévén ott már tavaly januárban elindultak a TERA szerverei. Nálunk azonban a fentiek értelmében csak május 3-tól várható a hivatalos rajt, addig élvezzük ki az előzetes minden percét.
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Hadjuk az ilyen játékokat!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja