Májusban visszatér Alatreon, az ősi sárkány a Monster Hunter Worldbe

2020. március 21.
7.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szépen lassan kezdünk a jelenlegi Monster Hunter World roadmap végére érni, ami természetesen nem azt jelenti, hogy végleg véget ér a játék támogatása, szimplán nem tudjuk, hogy júniustól hogyan alakul a szoftver tartalmi oldala.
 

Egy biztos, most májusban visszatér az ősi sárkány, Alatreon egy teljesen ingyenes update képében, aki egy nagyjából raktár méreteivel rendelkező, gyíkszabású lény, amely pontosan annyira para látvány, mint ahogyan azt el tudjátok képzelni.

Ha netán fogalmatok sincs arról, hogy ki az az Alatreon, akkor az alábbi kedvcsináló keretein belül ismerkedhetünk meg vele bővebben, lévén érkezett egy hangyányi trailer, amely felvezeti a májusban berobbanó sárkány sajátosságait.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

tyber16

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Szerintem a Capcom túl sok levelet kapott hogy könnyű a játék így beleb.sszák a sorozat egyik legnehezebb szörnyét Nem elég, hogy 23-án bekerül Raging Brachydios és Furious Rajang (ők szintén híresen kemény ellenfelek) de így Májusban Alatreon felteszi az i-re a pontot Ideje volt, hogy egy Black Dragon is tiszteletét tegye, de nem semmi hogy az egyik legkeményebbet teszik bele

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Gondolom javában készül már az új roadmap.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ejj de frankó trailer ez!

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljamarco profilja