Májusban még ne nagyon számítsunk God of War: Ragnarök gameplay-re

2022. május 03.
29.6681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PlayStationnek idén volt néhány nagyágyúja, a Gran Turismo 7-től a Horizon Forbidden Westig, de vitathatatlanul a legnagyobb exkluzív játék a God of War: Ragnarök, amely idén jelenik meg.
 

Sajnos azok, akik abban reménykednek, hogy ebben a hónapban bepillantást nyerhetnek a várva várt folytatásba, egy kicsit csalódni fognak. A Resetera, az ellenőrzött bennfentes Ashhong egy nem hivatalos tweetre, amely a folytatás május 27-i állapotáról szólt, azt válaszolta, hogy a május túl korai lenne. Ez egybevág azzal, amit Cory Balrog kreatív igazgató a múlt hónapban mondott arról, hogy még nem áll készen a bemutatásra. Bruno Velazquez animációs igazgató azonban nemrég megnyugtatta a rajongókat, hogy a God of War Ragnarök még idén megjelenik.

A Bloomberg munkatársa, Jason Schreier egy februári Reddit-fórumtémában szintén megjegyezte, hogy a játék nem fog 2023-ra csúszni. A játék jelenleg PS4-re és PS5-re készül, úgyhogy maradjatok velünk, ha a következő hónapokban hivatalos megjelenési dátumot - remélhetőleg új játékmenetet - jelentenek be.
4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Lényegtelen a gameplay, ez a játék az a kategória, amit látatlanban is megvennék.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem baj, csak jöjjön még idén.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Miért? Miért nem mutatják meg?

válasz erre

muki

2 hónapja,

De kiváncsi vagyok rá pedig.

válasz erre
God of War: Ragnarök
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja