Májusban jön a Street Fighter 30th Anniversary Collection

2018. március 21.
3.0592
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom napra pontos megjelenési dátumot jelentett be a Street Fighter 30th Anniversary Collection-höz, így megtudtuk, hogy a legendás verekedős játék harmincadik évfordulós kiadását május 29-én várhatjuk majd.

A kérdéses kollekció PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik, érdekessége pedig nem más, minthogy a sorozat 12 időtlen klasszikusát tartalmazza, ezáltal az 1987-es eredeti első epizódtól kezdve az 1999-es Street Fighter III: Third Strike-ig bezárólag hozzáférhetünk az összes játékhoz.

A Capcom elmondta továbbá, hogy aki a megjelenésig előrendeli magának a játékot PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra, az garantáltan megkapja majd ajándékba az Ultra Street Fighter IV digitális példányát, amivel még teljesebbé tehetjük a kollekciót.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha már ilyen szép kerek évfordulója van és ha már kiadnak egy komplett pakkot, akkor a fäszért nem tudják beletenni az összes epizódot. Engem ugyen nem érint, mert nem bírom ezt a sorozatot, de a logikájuk megőrjít.

válasz erre

RyutheStaR

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szóval a 30 éves évfordulós pakkba már nem fért bele az V. rész? Ejj, de szÄr ez így.

válasz erre

Hellblade

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Valami változás jót tenne már ennek a címnek!Mondjuk elfelejteni egy kicsit ezt a villódzó fényes rajzfilmes megoldást,és elvinni az egészet
Darkosabb',élethűbb, irányba pl!
Ha csináltak volna egy ilyen részt az összes szereplővel a 30.évfordulóra,azt jobban díjaztam volna!

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó nagy csomag lesz!

válasz erre
Street Fighter 30th Anniversary Collection
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaadriano profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaitalianman profiljaHellblade profiljaturatur profilja