Májusban érkezik az Ancestors Legacy

2018. február 07.
1.3901
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Destructive Creations a minap büszkén bejelentette, hogy legkésőbb májusban már biztosan megjelenhet Ancestors Legacy címmel megismert vikinges stratégiájuk, mely a valós történelmi témákat ötvözi a csapat alapú RTS-ek játékmenetével.

Az Ancestors Legacy várhatóan PC-re és Xbox One-ra érkezik első körben, méghozzá a készítők szerint május 22-én, és bár ezen a napon a digitális platformokon már garantáltan elérhető lesz mindenkinek, PC-re azonban néhány kiválasztott régióban dobozos kiadásra szintén sor kerül.

További jó hír, hogy a megjelenési dátum mellett a fejlesztők bejelentették, hogy a Steamről már letölthető az Ancestors Legacy többjátékos bétája, ezáltal aki szeretné kipróbálni a gyakorlatban is a vikinges háborúzást, az három térképen, 1v1, 2v2 és 3v3 fős multis küzdelmekben ismerkedhet a végeredménnyel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Direktor

9 hónapja, 5 napja

Érdekes játékmenetnek ígérkezik!

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 5 napja

De király lesz! Várós!

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 5 napja

Elég jól néz ki, de megnézem azt a bétát előbb.

válasz erre
Ancestors Legacy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaMarduk profiljaGargameth profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profiljatotyak profilja