Május közepén száguld be a Sonic 4: Episode 2

2012. április 09.
1.6701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége folyamán a Sega csapata végre pontos, és ami rendkívül fontos, hivatalos megjelenési dátumot jelentett be a Sonic the Hedgehog 4 második epizódjához.

Hogy pontosak legyünk, a mostani bejelentés kizárólag a játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változataira érvényes, ennek köszönhetően pedig máris jegyezhetjük, hogy míg a Sony masinájára már május 15-én, addig a Microsoft játékgépére május 16-án debütálhat az alkotás, természetesen kizárólag letölthető formában.

A Sega egyébiránt a bejelentést a PAX East tegnap esti záró mozzanatain ejtette meg és megerősítette többek között azt is, hogy a korábban szóba hozott PC-s, valamint mobilos átiratok is megjelenhetnek majd valamikor az idén, ám májusban csak a két konzolra debütálhat a játék.

Érdekesség, hogy a Sega már korábban megerősítette, nem kíván több epizódot készíteni a Sonic 4-hez, magyarán az Episode 2 egyben a finálé is lesz a kis kék sündisznó számára. Hogy ennek fényében megérte-e az epizodikus megjelenés, azt mindenki döntse el maga.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 napja

Jó lesz, várós!

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 napja

Eleg bukta az epizod igy sajnos.

válasz erre
Sonic 4: Episode 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja