Május 9-én kerül a WiiWare kínálatába az MDK 2

2011. április 21.
1.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Örömteli híreket közölt velünk a mai napra virradóra az IdeaSpark Labs csapata, akik elárulták, hogy alig néhány héten belül megérkezik a WiiWare-ra a korábban beharangozott, egyes körökben legendaként kezelt MDK 2.

Az évekkel ezelőtt megjelent program újra kiadásáról még februárban tudósított nekünk Trent Oster, avagy az IdeaSpark kapitánya, miszerint akkor már az utolsó fázisba lépett a Wii-s MDK 2 fejlesztése.

Alig egy hónappal később pedig most arról tudósíthatunk nektek, hogy egészen pontosan május 9-én már a WiiWare kínálatában is megtalálhatjátok az MDK 2-t, így aki egy kicsit nosztalgiázni szeretne, esetleg nem tudja miért is olyan nagy név a szakmában az MDK, és éppen ott áll a nappalijában egy Nintendo Wii, hamarosan belecsaphat az élvezetekbe. Ne feledjük továbbá, hogy az IdeaSpark korábbi nyilatkozatai szerint hamarosan egy HD remake is várható a játékból, amely csak és kizárólag PC-re érkezik. Fincsi!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Személyesen ugyan nem volt szerencsém a játékhoz, de néztem róla videókat és ahhoz képest, hogy milyen régi, nem is tűnt rossznak. Csak a legtöbb ember visszamenőleg már nem nagyon játszik játékokkal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja