Május 4-én érkezik Európába a Fate/EXTRA gyűjtői kiadása

2012. április 30.
1.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ghostlight illetékesei a hivatalos európai PlayStation blogon bejelentették, hogy a régóta várt Fate/EXTRA várhatóan csak egy vaskos gyűjtői kiadás keretein belül fog megjelenni Európa földjén, méghozzá május 4 magasságában.
 

A kizárólag PSP-re megjelenő cím speciális kiadása nem kerül többe, mint 40 font, ami a PlayStation Portable játékok fénykorában egy átlagos kiadásnak felelt volna meg.

Az Imagepooch és a Type-Moon által fejlesztett tipikusan japános szerepjáték a Fate/Stay Night című képregény alapján készült és tavaly novemberben a tengerentúlon már megjelenhetett.

Most azonban az öreg kontinens került célpontba, ahová egy mutatós gyűjtői kiadás formájában jelenik meg a Fate/EXTRA, méghozzá egy keménykötésű művészeti könyvvel és a játék zenei CD-jével egyetemben, mindez pedig egy speciális gyűjtői dobozba préselten.

Sőt mi több, amennyiben a csomagot a Ghostlight Store kínálatából rendeljük meg, akkor ajándékba fogunk kapni még egy A1-es posztert is. Az illetékesek egyébiránt megerősítették, hogy a játék PlayStation Networkös premierje is már itt van a kanyarban, csak egyelőre a hagyományos európai kiadással voltak elfoglalva.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 13 napja

Vendég írta:
PSP-re? Hh nem Vita?
Mert 2010ben már megjelent PSP-re japánban és csak most ér ide hozzánk.

válasz erre

Vendég

11 éve, 13 napja

PSP-re? Hh nem Vita?

válasz erre
Fate/EXTRA
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profilja1000feri profiljamarco profilja