Május 2-án kerülhet fel az európai PlayStation Network kínálatába a Skullgirls

2012. április 26.
1.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony végre az európai PlayStation blogon is bejelentette, hogy az amerikai premiert követően egészen pontosan mikorra várható a Skullgirls megjelenése az európai PlayStation Network kínálatában, mert a sajtó által spekulált időpontban csak az NTSC régiókban jelenhetett meg a hölgyekre kiélezett árkád verekedős játék.

Amint a japánoktól megtudtuk, a Skullgirls premierjének időpontja várhatóan május 2-án lesz esedékes, így legkorábban jövő héten szerdán eshetünk egymásnak a harcias leánykák oldalán.

A Skullgirls-t fejlesztő Autumn Games egyébiránt bejelentette, hogy aki szeretné, az már most letöltheti a játék eredeti soundtrack-jét, hogy ilyen formában hangolódhasson rá a játékra.

A zenék letöltése - 10 dollárért árulják - egyébiránt azért is érdemes lehet, mert olyan nagy komponisták dolgoztak rajta, mint Michiru Yamane, a Reverge Labs-os Vincent Diamanta, vagy éppen Blaine McGurty és Brenton Kossak.

A muzsikákat a legtöbb zenei disztribúció kínálatában megtalálhatjuk, míg a Skullgirls-t egészen pontosan jövő héten szerdától, a PlayStation Network rendszerén.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ez szörnyű

válasz erre

marco

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ezt mondjuk lehet kihagyom.

válasz erre
Skullgirls
3.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaStarjumper profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljamarco profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljamarco profilja