Május 22-én érkezik a Call of Juarez: Gunslinger

2013. április 23.
2.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Techland fejlesztőcsapata nemrégiben hivatalosan is megerősítette a Call of Juarez: Gunslinger napra pontos megjelenési dátumát, így már tudjuk, hogy mikor várható a digitális disztribúciók kínálatába a klasszikus vadnyugati koncepciót ismét előtérbe helyező sorozat legújabb epizódja.

A fejlesztők szerint erre május 22-én számíthatunk majd PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, méghozzá kizárólag letölthető formában, a Microsoft masinájára 1200 MS pontos árcédulával, míg a másik két platformra 12 font ellenében.

Érdemes egyébiránt elgondolkodni az alkotással kapcsolatban az előrendelésen is, a legtöbb helyen ugyanis egy szimpla elővásárlásért megkaphatjuk ajándékba a Call of Juarez: Bound in Bloodot ajándékba, de egyéb érdekességek is üthetik a markunkat, ha a PC-s változatra fájna a fogunk.
Call of Juarez: Gunslinger napra pontos megjelenési dátumát, így már tudjuk, hogy mikor várható a digitális disztribúciók kínálatába a klasszikus vadnyugati koncepciót ismét előtérbe helyező sorozat legújabb epizódja.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nagyon várós!

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Ez k*va jó lesz! Alig várom!mosolygó smiley

válasz erre
Call of Juarez: Gunslinger
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja